De Jonckheer in Zeist

Adres en route

Adres

De Jonckheer Zeist BV
Oude Arnhemseweg 30
3702 BE Zeist

Tel: 030 – 692 05 70
Fax: 030 6933895

info@dejonckheer.nl

Routebeschrijving

U komt vanaf Amersfoort of de A 28:

U volgt borden Zeist centrum, komt via een rotonde op de Antonlaan, gaat aan het einde daarvan verplicht rechtsaf, komt weer bij een rotonde, gaat daar linksaf, onder het tunneltje door, dan de eerste rechts, en u vind ons na 100 meter rechts op de hoek.

U komt vanaf Utrecht:

Zeist centrum volgen, voorbij TNO, voorbij Bartimeus, tot u links op de hoek het arbeidsbureau en het politiebureau ziet, en gaat linksaf de Montaubanstraat in. Op de rotonde linksaf en u ziet ons op de volgende hoek rechts.

U komt vanaf Driebergen:

Zeist centrum volgen, u komt langs Figi en het postkantoor, gaat rechtdoor en voorbij het politiebureau rechtsaf, bij de rotonde linksaf en u vind ons op de volgende hoek rechts.

U komt vanaf Bunnik:

Zeist centrum volgen, om het slot Zeist heen rijden en bij het postkantoor en restaurant Hermitage linksaf, voorbij het politiebureau rechtsaf, bij de rotonde linksaf en u vind ons op de volgende hoek rechts.

Parkeertip:

Vanaf De Jonckheer is het vrij parkeren in de straat, alles vol? De tweede links nemen, de eerste weer links en daar in de wijk parkeren,

u loopt dan via de Steniaweg in een paar minuutjes naar De Jonckheer

Stel hier uw vraag